Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Mutass jó példát - Csitáry Strandfoci Kupa Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. augusztus 18.

ImageA „Mutass jó példát” programsorozat keretében első alkalommal rendezi meg a Csitáry Strandfoci Kupát az Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület. Augusztus 20-án reggel kilenc órától játszák a meccseket a lányok a kupán, melynek célja a női labdarúgás népszerűsítése, a sportkapcsolatok ápolása, egészségmegőrzés, és a fiatalok szabadidejének hasznos eltöltése - mondta az esemény sajtótájékoztatóján Róka Gyula, az ARISZ képviselője.

Tovább...
 
Siófok FC - Videoton FC 0-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Kopa Rajmund   
2011. augusztus 18.

ImageEzúttal is döntetlennel "kezdtük" a bajnokságot, hiszen az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzésen, 0-0-ás döntetlent játszottunk Siófokon.

Tovább...
 
Visszatér a döntők embere Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. augusztus 18.

ImageDamian Holis igazán tudja, milyen döntőt játszani, igaz, pont ennyire tudja azt is, milyen elveszíteni. Utánpótlás vb-, magyar kupa- és bajnoki ezüst után visszatér, talán hogy végre aranyat ünnepelhessen.

Tovább...
 
Kadet, junior és veterán grappling világbajnokság lesz Tamásiban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 18.

2011. november 4. és 6. között rendezik a Tolnai megyei Tamásiban a Nemzetközi Birkózó-szövetség égisze alá tartozó grappling világbajnokságot több korosztályban.

Tovább...
 
FMH: Csalódást keltő helyezés a junior EB-n Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. augusztus 18.

ImageA junior női kézilabda Európa-bajnokságon alaposan leszerepelt a magyar válogatott: nem a legjobb négy között, hanem végül a 14. helyen végzett a tornán – írja a megyei Hírlap. A nemzeti csapatunknak tagja volt Kuhinkó Vivien az Alcoa FKC átlövője, aki a válogatott és a saját teljesítményéről is nyilatkozott a napilapnak.

Tovább...
 
Palkovics Krisztián és Mihály Árpád szerződést hosszabbított Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 18.

ImageA tegnapi napon a Sapa Fehérvár AV19 szerződést hosszabbított két szélsőjével, Palkovics Krisztiánnal és Mihály Árpáddal. Az Alba Volán nemzetközi menedzsere, Elekes Szentágotai Blanka honlapunknak elmondta, hogy Palkovics Krisztián, aki tavaly 51 EBEL mérkőzésen 51 pontot szerzett, újabb két évre kötelezte el magát nevelőegyesületéhez. Mihály Árpád egy évvel hosszabbította meg a szerződését, és immár harmadik fehérvári szezonjára készülhet.

 
A Fradi sem bírt a Csákvárral Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2011. augusztus 17.

Image3-0-s győzelmet aratott az Aqvital-Publo Csákvár a Ferencvárosi TC II. ellen a labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában, hazai környezetben. Sikerével a Csákvár bejutott az MK harmadik körébe.

Tovább...
 
Kovács Csaba és Bálizs Bence is szerződést hosszabbított! Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2011. augusztus 16.

ImageLassan kialakul a SAPA Fehérvár AV19 végleges kerete a 2011/2012-es EBEL szezonra. Válogatott balszélsőnk Kovács Csaba aláírta új szerződését, így szeptemberben az ötödik szezonját kezdheti meg az osztrák pontvadászatban. Az előző szezonban berobbant ifjú kapus, Bálizs Bence pedig további egy évvel toldotta meg a még futó kontraktusát. Kevin Primeau így a következő két szezonban is számíthat a villámgyors szélső és a tehetséges kapus játékára.

 
Hatodik helyen végeztünk... Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. augusztus 16.

ImageAz előző szezonban felkészülési és bajnoki mérkőzéseken négyszer találkozott egymással az Alcoa FKC és az ÉTV-Érdi VSE, és három döntetlen mellett egyszer az utóbbiak győztek. A fehérváriak nyeretlensége az érdi torna helyosztóján sem szakadt meg: 12-12-es félidő után a hazaiak 31-28-ra nyertek. Az FKC így a torna hatodik helyén végzett.

Tovább...
 
Negyvenöt percig tartottuk a lépést Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. augusztus 15.

ImageAz Alcoa FKC a meccs háromnegyedéig méltó ellenfele volt a francia bajnoknak, de a 46. perctől egy 7-1-es szakasszal elhúzott a Metz Handball, és 36-26-ra nyerte az ÉTV-Érdi VSE nemzetközi tornája budaörsi csoportjának második mérkőzését. Az FKC vasárnap a másik csoport harmadik helyezettjével, a házigazda Érddel játszik az 5-6. helyért – kezdés 15:00, színhely az érdi Batthyány tornacsarnok.

Tovább...
 
DVSC - Videoton FC 2-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. augusztus 15.

ImageGyorsan vezetést szerzett a DVSC, Alves parádés cselsorozatot követően egyenlített, de a 47. percben újra a DVSC lőtt gólt. - Részletes beszámoló alább olvasható.

Tovább...
 
<< Első < Előző 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5006 - 5016 / 7437